We gaan voor lokaal, vers en duurzaam

Steeds meer mensen waarderen producten uit de eigen regio. Streekproducten onderscheiden zich door hun smaak en het verhaal erachter, waarbij het vaak gaat om ambachtelijk en duurzaam geproduceerde producten. Maxivers kan putten uit een uitgebreid netwerk van lokale telers, kwekers en ISO 22000 gecertificeerde leveranciers. Lokaal betekent ook korte aanvoerlijnen. Het milieu wordt zo minder belast. En dit komt weer ten goede aan de kwaliteit en versheid van de producten die we bij u bezorgen.

Alles zo duurzaam mogelijk

In onze totale bedrijfsvoering stellen we ons altijd de vraag hoe het duurzamer kan. We werken samen met leveranciers en partners die dat ook doen.

Daarnaast blijven we onze eigen bedrijfsmatige en logistieke processen verder verduurzamen. Denk aan van LED-verlichting in ons bedrijfsgebouw, zonnepanelen, energiebesparende en CO2-neutrale koel- en vriesinstallaties, de inzet van zo min mogelijk plastic en zoveel mogelijk recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingen en andere disposables. Ook zetten we in op de verdere elektrificatie van ons wagenpark.

Ons verhaal

Samen lekker eten doet wonderen

Iedereen in de zorg onderkent het belang van goed, gezond en vooral lekker eten. Smaakvol bereide maaltijden met verse ingrediënten stimuleren de eetlust en het plezier in eten: essentieel bij het voorkomen van ondervoeding bij senioren en het herstelproces bij patiënten.

En dan is er de sociale rol. In zorgorganisaties zijn de gezamenlijk genuttigde maaltijden hoogtepunten van de dag. Lekker eten en drinken draagt bij aan het algehele welzijn en de mentale gezondheid. Wij helpen u graag dat te realiseren binnen uw budget.

Willem, directeur zorginstelling

"We hebben best wel een persoonlijke band en een kort lijntje met onze vaste contactpersonen. Ze snappen wat we nodig hebben. En nemen ons veel zorgen en werk uit handen. Zodat wij ons kunnen focussen op onze zorgtaken.”

Ons Maxivers team

Bij Maxivers zetten we ons elke dag met enthousiasme maximaal in voor onze klanten. Een extra stimulans daarbij is dat we beseffen dat met goed, gezond en lekker eten & drinken het verschil gemaakt kan worden in uw organisatie. Gezond en lekker eten en drinken in de juiste ambiance zorgt voor verbinding en gezelligheid en bevordert de gezondheid en het welzijn. Dat geeft enorme voldoening in ons werk.

  • “Zorgcliënten en ziekenhuispatiënten die van hun maaltijd genieten, dat geeft zoveel voldoening.” - Accountmanager zorg
  • “Met heel veel medewerkers van onze klanten heb ik bijna een vriendschappelijke band.” - Medewerker servicedesk
  • “Elke dag voelt het als een leuke wedstrijd om de vrachtwagen op tijd te kunnen beladen.” - Magazijnmedewerker
  • “Ik rij elke dag bijna dezelfde route naar klanten, dus dat is ook voor hun lekker vertrouwd.” - Vrachtwagenschauffeur
  • “Het is een uitdaging om het online bestelproces telkens weer nog makkelijker te maken.” - IT-medewerker

Jos Kramer, directeur

“We zien ons als de regisseur in de keten, waarbij de laatste schakel, de klant, centraal staat”

Het team

Onze partners

De zorgsector is een zeer dynamische markt die continu aan verandering onderhevig is.

Gecertificeerde leveranciers

Samen met ons uitgebreide regionale en internationale netwerk van partners zijn we dé totaalleverancier van food & beverage oplossingen voor de zorgsector. Met de focus op zorginstellingen in Noord-Holland en tegelijk met de ambitie om ook buiten deze regio verder te groeien.

slim advies

Haal meer uit uw voedingsbudget

In deze tijden van stijgende kosten is het een gigantische uitdaging om cliënten en patiënten te voorzien van goed, vers en smakelijk eten en drinken. De kosten daarvoor nemen een steeds grotere hap uit het totale budget van zorginstellingen.

Onze zorgexperts kunnen u als geen ander adviseren bij het maken van slimme inkoopkeuzes en bijvoorbeeld het samenstellen van maaltijdmenu’s.

Ook kan kostenefficiënter worden gewerkt met tijd- en personeelbesparende gemaksproducten voor uw zorgorganisatie.

Ook meer uit uw voedingsbudget halen?

Frans van der Voort, Accountmanager Zorg

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van slimme maaltijdmenu's