Minivers, voor kleinschalig wonen in de zorg

Naast grote zorgorganisaties zijn er ook kleinschalige woongemeenschappen, waar mensen zelfstandig wonen. Om ook deze zorgklanten maatwerk te kunnen bieden, hebben we Minivers ontwikkeld.

totaalleverancier

Minivers levert het volledige supermarktassortiment inclusief huismerken. Indien gewenst, aangevuld met grootverpakkingen van Maxivers. Daarmee is Minivers dé totaalleverancier van alle boodschappen voor de kleinschalige zorg.

Minivers in ’t kort

Ideaal voor het bestellen van de dagelijkse supermarktboodschappen. In samenwerking ontwikkeld met Plus leveren we het volledig supermarktassortiment aan kleinschalige zorg. Naar wens aangevuld met een assortiment grootverpakkingen van Maxivers.

Wat kunt u van ons verwachten?

Online bestellen van de dagelijks supermarktboodschappen

  • Complete bestelling op tijd geleverd
  • Kleine leveringen met de voordelen van de groothandel
  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Vaste, vertrouwde chauffeurs
  • Persoonlijke aandacht en aanpak

"Voor onze kleine woongemeenschap is Minivers een fantastische oplossing. Zo hoeven we niet door weer en wind allerlei winkels af te lopen en te sjouwen met boodschappen. En er komen altijd dezelfde chauffeurs lans, dat is ook heel vertrouwd.”

Online besteld, snel geleverd

In samenwerking met retail bieden we online bestelgemak en snelle bezorging van alle dagelijkse boodschappen. Bestellen kan via het online bestelsysteem van Maxivers. Vanuit ons Maxivers distributiecentrum in Oostzaan wordt via het geavanceerde regionaal logistiek netwerk dagelijks geleverd.

Kleine leveringen met de voordelen van de groothandel

In samenwerking met Maxivers biedt Minivers u de unieke combinatie van zowel klein- als grootverpakkingen. Van ambachtelijke en persoonlijke service, maar ook de logistieke, administratieve en financiële voordelen van een groothandel. En ook nog door dezelfde, vertrouwde chauffeurs geleverd. Maxivers zorgt ervoor.